lunes, 4 de febrero de 2008

el principi.-

Els darrers quatre mesos, a partir d'avui, seran una de les millors experiències que viure dins el món periodístic. Una petitíssima ciutat es convertirà en la meva gran casa durant tot aquest temps. Durant dos anys, i una mica més, he intentat aprendre per poder afrontar el millor possible aquest període que anomenen pràctiques. Però, la veritat, em fa molta por. Avui ha estat el meu primer dia i no sé si estaré a l'altura. Redacció, produir, editar, vídeos, micròfons, cameres, programes informàtics desconeguts fins ara. El meu cap rep molta informació incapaç de processar; potser pel nivell que em demano només començar o potser perquè ho vull entendre tot ja. Formar part d'una redacció. Treballar en equip. Aprendre. Ensenyar. Seran unes setmanes dures però veritablement profitoses. Poder palpar l'ambient d'aprop i portar a la pràctica tot allò que ens han ensenyat és un molt bon repte.

Els principis sempre marquen. Aquests mesos vull que es converteixin en el millor que he fet durant molt de temps. M'equivocaré milers de vegades, segur que tindré dies en què només faré les coses malament o, simplement, no massa bé. Però estic segura que me n'alegraré molt d'haver patit tot això perquè el resultat final serà positiu. L'ambient està força bé i crec que això m'ajudarà per aconseguir un bons resultats.

Porque periodista y reportera en potencia avanzan juntas de la mano de los grandes. No podía ser de otra manera. Desde que te conozco, muchas situaciones las hemos vivido a la par, así que una tan importante como esta no podía ser diferente. Descubramos un mundo por el que sentimos verdadera pasión, journis*

Avui, és un d'aquells dies en què les princeses es fan grans*

3 comentarios:

Anónimo dijo...

et fas gran!!no com a mim sino com a per ;) estic orgullós de tu tot i que aixó suposi el trobar-te a faltar.



molta sortttt o molta merda o break a leg xd o el que es digui en aquests casos.

karmeta dijo...

Nunca mejor dicho: en lo bueno y en lo malo. Pero ahí estamos... a la par!

Floc dijo...

Molts ànims en aquesta nova empresa! Aprofita-ho al màxim, que de ben segur que ho faràs! I res de pors!

Una abraçada!